RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Мільйони на розвиток місцевих громад: в ДТЕК Нафтогаз розповіли про підсумки соціального партнерства в 2019 році

ДТЕК Нафтогаз профінансував реалізацію 12 соціальних проектів у Полтавській області на території громад, де компанія веде видобуток газу. Загальна сума фінансування склала 9 млн грн.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

В рамках Стратегій соціального партнерства компанія реалізує проекти в сфері охорони здоров'я, культури, освіти, соціальної інфраструктури та енергоефективності в Шишацькому, Миргородському та Полтавському районах Полтавської області. Стратегії соціального партнерства розробляються із залученням громадськості, представників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Серед проектів, які були реалізовані в 2019 році: ремонт понад 20 км доріг, облаштування трьох амбулаторій первинної медицини та придбання медичного обладнання, ремонт дитячого відділення Шишацької районної лікарні на 42 палати, ремонт дитячого садка, заміна 70 вікон в школах, закупівля сміттєзбирального автомобіля і т.д. Соціальні проекти компанії допомогли поліпшити життя більш ніж 25 тисячам жителів в Полтавській області.

Крім реалізації Стратегій соціального партнерства, область і громади отримують відрахування від ренти за видобуток вуглеводнів до місцевих бюджетів, що допомагає районам і селам реалізовувати проекти з розвитку своїх територій.

ДТЕК - найбільший приватний інвестор в енергетику України. Група розвиває бізнеси з видобутку природного газу і вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів. Напрямок Innovation DTEK реалізує проекти в сфері технологічної та цифрової трансформації енергетики, а також управляє інноваційною освітньою бізнес-платформою Academy DTEK.

ДТЕК Нафтогаз - найбільша приватна газовидобувна компанія в Україні. У 2018 р видобуто 1,65 млрд куб. м природного газу, що є рекордом серед приватних компаній в галузі. З 2013 р ДТЕК Нафтогаз збільшив видобуток газу більш ніж в 3 рази, продемонструвавши найстрімкішу динаміку розвитку в газодобувному секторі країни. У 2018 році капітальні вкладення ДТЕК склали 20 млрд грн, податкові відрахування - 26 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тисяч співробітників. 100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.