RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Підприємство Бахматюка виділило кошти на боротьбу з коронавірусом в Херсонській області

На невідкладні заходи щодо запобігання можливого поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2, в Бериславському районі Херсонської області виділяють кошти не тільки місцева влада, а й бізнес. Так, підприємство "ЮТС-Агропродукт", що входить до складу агрохолдингу "Укрлендфармінг" бізнесмена Олега Бахматюка, на підтримку місцевих медичних установ виділило 200 тисяч грн.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на "Новий день".

Кошти, виділені "Укрлендфармінг", підуть на термінове придбання витратних матеріалів для діагностики гострих вірусних захворювань, обладнання, засобів індивідуального захисту, транспортування хворих, проведення поточного ремонту кисневої системи інфекційного відділення ЦРЛ та інші потреби.

"Ми отримали фінансову допомогу від благодійників. 200 тисяч грн надало ТОВ "ЮТС-Агропродукт" і 150 тисяч - благодійний фонд Ігоря Колихаєва. Ми їм дуже вдячні, і сподіваємося, що інші підприємці також підтягнуться і підтримають нас у цей непростий час", - розповів директор Бериславської ЦРЛ Север'ян Кардава.

У прес-службі агрохолдингу "Укрлендфармінг" прокоментували, що таку допомогу підприємства "Укрлендфармінг" надають місцевим лікарням у багатьох регіонах України. Медичні установи звертаються до підприємств агрохолдингу за допомогою в придбанні спеціалізованого лабораторного обладнання для проведення аналізів, дезінфікатор, апаратів штучної вентиляції легенів, ультразвукових інгаляторів, засобів індивідуального захисту для лікарів і витратних матеріалів.