RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Samsung представила в Україні нові смартгодинники та два потужні складані смартфони

Компанія Samsung Electronics представила Galaxy Watch4 та Galaxy Watch4 Classic, що знаменують початок наступної епохи - це перші смартгодинники на платформі Wear OS, розробленої з Google.

"Ми побачили неймовірне зростання популярності серії Galaxy Watch. Розуміємо, що кожен ставить перед собою різні цілі стосовно продуктивності, підтримки фізичної форми, тому розробили комплекс функцій для моніторингу здоров’я та самопочуття, щоб надати людям глибше розуміння стану їхнього організму", – зазначив д-р Те Мун Ро, президент і керівник підрозділу мобільних комунікацій Samsung Electronics.

Galaxy Watch4 оснащено датчиком Samsung BioActive – прилад 3-в-1 працює на одному чипі й забезпечує функціонування датчика серцевого ритму, ЕКГ та біоімпедансного аналізу. Користувачі зможуть моніторити кров’яний тиск, виявляти порушення серцевого ритму, вимірювати рівень кисню в крові та обчислювати склад тіла. Користувачі мають вибір із низки тренувань, можливість організувати Групові змагання, під’єднати Galaxy Watch4 до смарттелевізора Samsung. Galaxy Watch4 також надає інформацію щодо режиму сну.

Wear OS від Samsung - платформа, що вдосконалює користування смартгодинниками. Платформа, розроблена Samsung із Google, підтримує Adidas Running, Calm, Spotify з Google Play.

Серія Galaxy Watch4 може похвалитися 5-нм процесором, що швидший на 20%, оперативну пам’ять збільшено на 50%. Роздільну здатність дисплея збільшено до 450х450 пікселів, 16 ГБ пам’яті забезпечать достатньо місця для файлів, захищених Samsung Knox. Батарея надасть 40 годин автономної роботи.

Вартість Galaxy Watch4 починається з 6999 грн за Bluetooth-моделі та 8499 грн - за моделі LTE. Galaxy Watch4 Classic з безелем буде коштувати 9999 грн за Bluetooth-моделі та 12499 грн - за моделі LTE.

Також Samsung Electronics представила нові складані смартфони класу преміум - Galaxy Z Fold3 та Galaxy Z Flip3. Z Fold3 має 7,6-дм дисплей Infinity Flex і підтримку S Pen2, вперше для складаних девайсів.

"За допомогою Galaxy Z Fold3 та Z Flip3 Samsung вкотре розширює горизонти можливостей складаних смартфонів, надаючи користувачам гнучкість та універсальність", - вказав д-р Те Мун Ро.

Пристрої виготовлено з Armor Aluminum – найміцнішого алюмінію в Galaxy, забезпечено захисною плівкою з ПЕТ5, оснащено 5-нм процесором і підтримкою 5G. У розкладеному стані Z Fold3 представляє 7,6-дм дисплей Infinity Flex. Z Fold3 першим у Galaxy Z отримав підтримку Samsung Note - S Pen. Нова панель задач допомагає швидко перемикатися між додатками. Зовнішній екран став учетверо більшим. Z Flip3 має частоту оновлення 120 Гц, оновлені стереодинаміки з Dolby Atmos.

До серії Galaxy Z приєдналися навушники Galaxy Buds2, активне шумопоглинання яких допомагає блокувати небажані шуми. Під час дзвінків голос звучатиме виразніше завдяки рішенню на основі машинного навчання, що відфільтровує фонові шуми. Galaxy Buds2 є найменшими навушниками Samsung.

Смартфони Galaxy Z Samsung пропонує за такими цінами: від 54 999 грн за Galaxy Z Fold3 та від 30 999 грн за Galaxy Z Flip3. Вартість Galaxy Buds2 становитиме 3999 грн.

В Україні смартфони з’являться у магазинах Samsung та магазинах партнерів у вересні.