RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Володимира Зеленського закликали захистити бізнес від свавілля Гетманцева

Захистити український бізнес від свавілля Данила Гетманцева закликала співзасновниця банку "Конкорд" Олена Сосєдка. У своєму зверненні вона апелює до президента України Володимира Зеленського як гаранта прав і свобод.

Таку реакцію Сосєдки викликала заява голови податкового комітету парламенту Данила Гетманцева, у якій він стверджує, що банк "Конкорд" займався злочинною діяльністю.

Співзасновниця банку "Конкорд" наголошує, що "це не перший раз, коли він у чомусь нас публічно звинувачує. Зокрема він любить казати, що ми працювали на російські гроші. Не треба по собі судити, Данило Олександровичу. Не я була помічником підозрюваного у держзраді і організації розгону студентів на Майдані Володимира Сівковича, не я прислуговувала зрадникам, які кликали російські війська в Україну, й не я під час війни повертала захмарні ПДВ їхнім компаніям, не я обкрадала народ. На відміну від вас, коли ви рятували свої і мамині статки, ми донатили і допомагали армії".

Також Олена Сосєдка нагадала, що саме Гетьманцев був проти підвищення доплат військовим, у той час, коли українці власним коштом купували їм зброю та амуніцію. Саме він був проти запровадження санкцій щодо російського бізнесу та закликав торгувати з москвою, бо це вигідно, і треба "обирати між математикою та патріотизмом математику".

До слова, це вже не вперше, коли ініціативи Данила Гетьманцева викликають негатив та значний спротив українських підприємців та бізнесу.