RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

"Укрлендфармінг" Бахматюка побудував зупинки в найбільшому районі країни

Підприємство "ПП "Полісся", яке входить до Групи компаній "Укрлендфармінг" українського бізнесмена Олега Бахматюка, обладнало шість нових зупинок на відрізку траси обласного значення та дороги, яка об'єднує чотири села: Нові Велідники, Старі Велідники, Красилівка та Прибитки Нововелідніцької сільської ради Овруцького району (найбільшого в Україні).

"Укрлендфармінг" профінансував проект майже на 90 тисяч гривень, про це повідомляє прес-служба агрохолдингу.

Автобусні зупинки будувалися в селах за часів СРСР і потребували термінового оновлення. Сільські голови відразу звернулися до "ВП "Полісся" групи "Укрлендфармінг", оскільки не розраховували отримати підтримку держави.

"Нам важливо створювати комфортні умови життя і роботи в селах, щоб люди залишалися тут жити і працювати. Автобусні зупинки - це не тільки "обличчя" сел, які розташовані на трасі обласного значення, це місця очікування транспорту, який везе наших жителів на роботу або провідати родичів. Устаткування шести сучасних і комфортних зупинок оплатив "Укрлендфармінг", а в загальних планах - ремонт доріг та інші інфраструктурні проекти. Зупинки розташовані в селах, де проживають близько 3 тисяч жителів", - сказав Петро Романуха, голова Нововеледніцької сільської ради.

"Якщо раніше питанням облаштування займалися державні структури - райавтодори - то тепер ініціативу проявляємо ми - місцеві підприємства. Протяжність села Красилівка - три кілометри. Історично це село мало одну зупинку на початку села, іншу - в кінці. Людям треба було йти досить велику відстань, щоб дістатися до неї. А тепер ми побудували на цьому відрізку для зручності пасажирів кілька зупинок. У деяких селах їх взагалі не було", - зазначив Володимир Левковський, директор "ПП" Полісся".

Турбота про благоустрій населених пунктів, де працюють підприємства "Укрлендфармінг", одних з лідерів серед українських аграрних холдингів - це стратегічне питання кожного керівника 11 кластерів компанії. Поліпшення життя сільських громад підприємствами групи компаній "Укрлендфармінг" відбувається за рахунок допомоги з будівництвом, відновленням об'єктів інфраструктури, ремонтом доріг, будинків, лікарень, шкіл та інших важливих для життя сучасного села громадських установ.