RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Війна Коломойського за українське небо: скандальний позивач зробила новий крок проти SkyUp

В силові органи України подані заяви проти українського лоукостера SkyUp про невиконання рішення Баришівського районного суду, який відкликав раніше ліцензію авіакомпанії.

Про це в Facebook повідомив співвласник SkyUp Олександр Альба.

Заявником значиться Оксана Анатоліївна Пасенко. Мешканка Баришівки з таким ім'ям і прізвищем раніше заявила журналістам, що не подавала заяви до суду і ніколи не користувалася послугами авіакомпанії.

Пізніше вона навіть направила до суду заяву, в якій повідомила суддів про цей факт.

"Сьогодні ми отримали копію заяви все тієї ж Оксани Анатоліївни Пасенко в Державне бюро розслідувань, Прокуратуру і Нацполіцію про вчинення SkyUp кримінального злочину - невиконання рішення Баришівського суду! Серйозно. Та сама людина, яка на камеру програми "Схеми: корупція в деталях" зізналася, що ніколи не була клієнтом нашої компанії і не подавала позов до Баришівського суду, тепер вимагає виконання рішення за цим позовом! Є взагалі межа цьому божевіллю?"- написав співвласник SkyUp.

Він нагадав, що апеляція компанії на рішення Баришівського райсуду на сьогодні не розглянута.

Український журналіст Михайло Голуб так прокоментував дії "позивачки".

Як повідомляв "Апостроф", раніше, 24 травня, Баришівський районний суд призупинив ліцензію авіакомпанії SkyUp на перевезення пасажирів. Таке рішення він прийняв на підставі позову за підписом жительки Баришівки Оксани Пасенко.

У той же час суддя відмовилася забороняти компанії "здійснювати господарську діяльність з перевезення пасажирів повітряним транспортом до вирішення спору по суті".