RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"Електроважмаш" отримав сертифікат для участі в програмі оновлення локомотивів "Укрзалізниці"

Завод "Електроважмаш" отримав атестат акредитації на участь у програмі оновлення і модернізації локомотивного парку.

Про це йдеться в публікації на сайті "Електроважмашу".

Дозвільні документи видані "Електроважмашу" філією "Науково-дослідного та конструкторсько-технологічного інституту залізничного транспорту" АТ "Укрзалізниця". Представники інституту здійснили перевірку технічної та конструкторської документації "Електроважмашу", а також стан виробничих потужностей заводу.

"Наявність атестата підтверджує можливість "Електроважмашу" здійснювати на високому рівні ремонтні роботи та технічне обслуговування тягового обладнання рухомого складу "Укрзалізниці". Документ дає право заводу брати участь в тендерах компанії. Атестат поширюється на номенклатуру виробництва "Електроважмашу". За умови налагодження взаємовигідного партнерства ми плануємо розглядати можливість виконання ремонтів номенклатури інших виробників", - заявив в.о. гендиректора "Електроважмашу" Віктор Бусько.

Відзначається, що локомотивний парк "УЗ" зношений на 90%. У його оновлення компанія планує інвестувати 10 млрд грн, частина яких може отримати в рамках контрактів "Електроважмаш".

Раніше повідомлялося, що "Електроважмаш" підписав меморандум про участь в програмі модернізації електростанцій Іраку. Обсяг замовлень для ЕТМ може досягти 50 млн доларів США.

"Електроважмаш" виробляє агрегати для АЕС, ТЕС, ГЕС, електродвигуни для транспорту і промисловості. Продукція заводу експортувалася в понад 50 країн світу.