RU  UA

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

В Альфа-Банку Україна повідомили про приєднання до Глобального договору ООН

Альфа-Банк Україна приєднався до Глобального договору ООН, таким чином в організації підтвердили прозорість діяльності фінансової установи, а також відповідність його цінностям ООН.

Про це повідомляється в заяві на сайті банку.

"Ми раді вітати один з найбільших банків України з приєднанням до Глобального договору ООН. Впевнені, що наша плідна співпраця буде сприяти вирішенню глобальних викликів, які стоять перед світом", - коментує глава правління Телекомунікаційної мережі Глобального договору ООН в Україні Тетяна Сахарук.

"Принципи Глобального договору повністю збігаються з нашим баченням роботи відповідальної компанії. Альфа-Банк Україна вже рухається в напрямку забезпечення сталого розвитку суспільства, і приєднання до авторитетної ініціативи ООН - це природний і значущий крок для нас на цьому шляху", - додає Вікторія Михайле, глава правління Альфа-Банку Україна.

Членство в Глобальному договорі дозволить банку обмінюватися з міжнародними та національними компаніями і організаціями досвідом для впровадження кращих практик у питаннях клієнтського обслуговування, підвищення фінансової грамотності населення для поліпшення його добробуту, забезпечення гідних умов праці та сприяння економічному розвитку України.

Мережа Глобального договору ООН в Україні є офіційним представником мережі UN Global Compact - ініціативи ООН, яка об'єднує ООН і компанії по всьому світу, виступає транслятором Цілей Стійкого Розвитку, є діалогової платформою бізнесу, інвесторів, громадянського суспільства, трудових організацій, органів місцевого самоврядування та уряду .

На сьогоднішній день до Глобального договору приєдналося понад 9500 компаній і організацій з більш ніж 160 країн світу.

Альфа-Банк Україна - великий український банк з міжнародним капіталом, входить в приватну інвестиційну Холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом в Люксембурзі. Відповідно до класифікації Національного банку України, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і входить в топ-10 фінансових установ країни за обсягом активів.