RU  UA

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Фiнанси

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

​Розкрито аферу з комунальним майном Києва в інтересах бойовиків

Служба безпеки України викрила масштабний механізм з присвоєння в Києві комунального майна в особливо великих розмірах в інтересах бойовиків.

Про це повідомляє Facebook СБУ.

Зокрема, оперативники спецслужби задокументували, що група осіб з використанням реквізитів Брянківського міського суду Луганської області, який знаходиться на тимчасово окупованій території, підробила ряд судових рішень, на підставі яких здійснювався незаконний перереєстрація комунального майна в українській столиці.

"Надалі незаконно відчужене нерухоме майно, яке переважно перебуває в історичному центрі міста, реалізовувалося афілійованим комерційним компаніям, засновниками яких були організатори угоди. За результатами проведених заходів, організатору схеми оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу Україна", - йдеться в повідомленні.

Зараз тривають слідчо-оперативні дії для притягнення до кримінальної відповідальності всіх фігурантів справи.

В рамках кримінального провадження будуть накладені арешти на незаконно відчужене майно та ініційовані судові позови органів прокуратури з метою повернення його в комунальну власність.

Як повідомляв "Апостроф", "Мотор Січ" звинуватили у фінансуванні бойовиків: гучну заяву СБУ.