RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Макроекономіка

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

В Україну з важливою місією їдуть експерти МВФ: з'явилися подробиці

До Києва скоро буде направлена група експертів Міжнародного валютного фонду з Вашингтона, вони будуть обговорювати технічні питання кредитування української економіки.

Про це повідомила прес-служба офісу Фонду в Києві з посиланням на заяву постійного представника МВФ в Україні Йости Люнгмана.

За словами представника міжнародного кредитора, МВФ в даний момент зацікавлений в стабільності України і її "потужному" економічному зростанні, і саме з метою проведення консультацій щодо їх забезпечення Фонд планує спорядити місію експертів до Києва.

"Команда в складі кількох експертів Міжнародного валютного фонду відвідає Київ для проведення технічних обговорень політики, спрямованої на досягнення потужного зростання і забезпечення стабільності", - заявив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в МВФ відмовилися назвати дату затвердження нової кредитної програми для України обсягом в 5,5 млрд доларів, за словами представників кредитора, однією з причин стала ситуація з судовими суперечками щодо "ПриватБанку".