RU  UA

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Транспорт та зв'язок

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Яма на мільярди: журналісти показали одну з найгірших доріг в Україні

Яма на мільярди: журналісти показали одну з найгірших доріг в Україні

На трасі державного значення Кропивницький - Миколаїв заблоковано ремонтні робити 10 млрд. грн. Дорога вже який рік поспіль вважається однією з найгірших в Україні.

Про повідомляє сайт "Херсон типовий".

За словами журналістів, в 2019 році на капітальний ремонт траси Кропивницький - Миколаїв був виділений мільярд гривень: по 500 мільйонів на Кіровоградську та Миколаївську області.

У Кіровоградській області ремонт майже завершено, в той час як в Миколаївській один з учасників тендера блокує початок робіт.

Підприємство "Полтавабудцентр" заблокувало тендерів на суму 10 мільярдів гривень.

Після того, як Антимонопольний комітет України (АМКУ) за підтасовування результатів 17 тендерів на ремонт доріг в Миколаївській області оштрафував підприємство "Полтавабудцентр" і відсторонив його від участі в тендерах на три роки, а керівника в рамках іншого виробництва затримала СБУ, з'явився шанс, що ремонт багатостраждальної траси все ж почнеться.

Як повідомляв "Апостроф", місцева влада в Херсоні не можуть добудувати об'єкт під назвою "Херсонський мостоперехід", який мав з'єднати два найбільших мікрорайону міста - "Таврійський" та ХБК, незважаючи на величезні кредити, взяті для його завершення.