RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Розкрилася скандальна подробиця у взаєминах Порошенка з Зурабовим

Російські журналісти дізналися про важливу роль, яку виконував звільнений вчора посол РФ в Україні Михайло Зурабов у таємних домовленностях між Кремлем і Банковою в питанні війни на сході України.

Про роль Зурабова повідомляє "Медуза", посилаючись на російського журналіста Іллю Барабанова, який висвітлював бойові дії на Донбасі.

"На початку 2015 року військові розповідали, що була певна домовленість між Росією і Україною — коли в полон потрапляли російські кадрові військові, їх швидко змінювали. Так повинно було вийти і з Александровим і Єрофєєвим (російські ГРУшники, засуджені на території України і згодом обміняні на Надію Савченко - ред.), але військові, які взяли їх у полон, швидко злили все в фейсбук і замовкнути це не вийшло. Не виключено, що Зурабов також був задіяний у схемі таємного обміну", - розповідає журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", 28 липня Путін підписав указ про відставку посла РФ в Україні Михайла Зурабова, призначивши тимчасовим повіреним Сергія Торопова.

Сьогодні Росія запросила у України агреман на призначення послом колишнього помічника глави прикордонної служби ФСБ Михайла Бабича.