RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Скоцик і Маккарті дали старт співпраці між республіканцями США і аграріями

США можуть відіграти ключову роль у врегулюванні ситуації на Донбасі. Завершення війни в Україні та повернення окупованих територій важливе Сполученим Штатам – як основа для стабільності в Європі.

З такою заявою виступив голова Аграрної партії Віталій Скоцик після зустрічі з лідером більшості в Палаті представників Конгресу США Кевіном Маккарті, яка відбулась 23 травня у Вашингтоні.

«Війна на Донбасі – не просто внутрішня проблема України. Стабільна Україна потрібна для гарантування стабільного розвитку Європи. З лідером більшості в Палаті представників Конгресу ми обговорювали варіанти залучення США до врегулювання збройного конфлікту на Донбасі», - зазначив Віталій Скоцик.

Політики також обговорили політичну, економічну і демографічну ситуацію в Україні, та співпрацю між Республіканською партією США та Аграрною партією.

В перший день візиту в Вашингтон Віталій Скоцик також провів зустріч з сенатором від Кентуккі, членом комітету з міжнародних відносин Рендалом Говардом.

«Центральною темою зустрічі також стали можливі шляхи безпечної реінтеграції окупованих територій та завершення війни на Сході», - зазначає Віталій Скоцик.

Окрім цього, політики обговорили медичну та податкову реформи, які наразі впроваджуються в США та ситуацію в цих галузях в Україні.

Земельну реформу та співпрацю України з США в аграрному секторі лідер Аграрної партії Віталій Скоцик обговорив з Конгресменом від Міннесоти Tомом Еммером та кандидатом до Конгресу від Міннесоти Джимом Хагедорном.

Нагадаємо, лідер Аграрної партії Віталій Скоцик перебуває з черговим 5-ти денним робочим візитом в США. У ході візиту заплановано низку зустрічей з відомими представниками американського істеблішменту, відвідини політичних інституцій Сполучених Штатів, консультації з провідними американськими політиками щодо перспектив розвитку та поглиблення співробітництва між Україною та Сполученими Штатами у політичній, економічній та оборонній сферах.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: