RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Переговори по Донбасу: стало відомо, як почали нервувати росіяни

У вівторок, 5 грудня, в Мінську відбувся 72-й раунд переговорів Робочої групи з питань безпеки Тристоронньої контактної групи, в ході яких представники Росії намагалися не дати можливості представнику України завершити доповідь.

Про це повідомив представник України в Тристоронньої контактній групі в Мінську, генерал армії Євген Марчук в Facebook.

"Сьогодні був унікальний випадок. Сьогодні представник України процитував 88-й і 94-й пункти з офіційного вчорашнього документа Міжнародного кримінального суду від 4 грудня 2017 року, який називається:"Звіт про дії по попереднім розслідуванням 2017 р." і розміщений на офіційному сайті цієї міжнародної організації ", - розповідає Євген Марчук.

"Російська делегація почала бурхливо і шумно реагувати, щоб не дати можливості представнику України дочитати ці два пункти до кінця", - зазначає генерал армії.

"Але їй це не вдалося. Документ взагалі цікавий і дуже важливий для України. Рекомендую всім його прочитати, звернувши особливу увагу на зазначені два пункти. Буде зрозуміло чому російська делегація так нервово реагувала", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Євген Марчук заявляв, що можливе запрошення в Україну миротворчої місії ставить перед Києвом ряд викликів, до частини яких наша країна поки не готова.