RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Влада вперлася, а Путіну добре: український розвідник спрогнозував рішення всіх питань по Донбасу

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж вважає, що в 2018 році почнеться ефективний міжнародний переговорний процес по Донбасу.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апостроф".

"Я думаю, цього року почнеться цей ефективний переговорний процес, формування пакету юридичних домовленостей на міжнародному рівні, далі – проведення міжнародного форуму, який ухвалить це рішення разом із конкретним механізмом, включно з дорожньою картою щодо України. Гадаю, цей рік буде дуже активним у цьому плані", - зазначив Муженко.

Він заявив, що керівництво України зациклено виключно на Мінському форматі, що грає на руку Кремлю.

"На жаль, сьогодні наше керівництво не працює в такому форматі – ми вперлися в мінський процес, який сьогодні практично не рухається, й стоїмо на цьому до нескінченності. А це план Путіна. Йому добре. Ми наче полонених і міняємо, але конфлікт залишається, як і контроль Росії над територіями. Ми не повинні йти за Путіним, це безперспективний процес на багато років", - підкреслив екс-голова Служби зовнішньої розвідки.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Путіну дають шанс піти з Донбасу, консультації вже ведуться - екс-глава зовнішньої розвідки України