RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Савченко зізналася, чому у неї немає дітей, і дорікнула владу: опубліковано відео

Народний депутат Надія Савченко заявила, що не хоче народжувати дітей в Україні і звинувачує в цьому владу.

Таке визнання вона зробила в ефірі телеканалу News One 15 березня.

"У мене немає дітей. І я не хочу народити їх в цій країні. А ті, у кого є діти, в Україні, їм ще страшніше. Тому що на курку Косюка, друга президента, ми даємо 350 грн дотації, хоча курка коштує 150 грн на базарі. на корову, улюбленицю Ляшка, ми даємо 2500 грн дотації. А на дитину-інваліда - 1400 грн, на дорослої людини - 1400 грн", - заявила Савченко.

Також депутат заявила, що вважає українську владу злочинцями, тому громадяни України мають право на повстання.

Дивитися з 14:55

Нагадаємо, 15 березня генпрокурор Юрій Луценко у Верховній Раді заявив про наявність у правоохоронців доказів підготовки депутатом Савченко теракту в центрі Києва і причетності до підготовки державного перевороту.

Верховна Рада виключила Савченко з парламентського комітету з держбезпеки.

Сама Савченко заявила, що особисто бачила, як нинішній спікер Андрій Парубій під час Революції Гідності на Майдані заводив снайперів в будівлю готелю "Україна". Пізніше вона заявила, що мала на увазі Сергія Пашинського, а не Парубія.

Також 15 березня Савченко з'явилася на допит в СБУ. На брифінгу перед процедурою нардеп зробила заяву з приводу повалення влади.

Тим часом Луценко вніс в Раду подання на зняття недоторканності з Савченко.

Після допиту нардеп повернулася в Раду. Там стався інцидент, коли Савченко вивели з сесійної зали нібито через наявність у неї при собі зброї. Пізніше вона заявила, що у неї не було гранат в кишенях, а взагалі вона має нагородну зброю.

Детальніше про ситуацію навколо Савченко читайте в матеріалі "Апострофа" - Савченко готуються заарештувати: що відомо на даний момент.