RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Міхо точно не повернеться: стало відомо про серйозну проблему соратників Саакашвілі в Україні

Міхеїл Саакашвілі не повернеться в Україну до виборів, а в його партії "Рух нових сил" немає лідерів, здатних очолити проект.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє "Апостроф".

"Зараз в партії немає лідера, здатного замінити Саакашвілі, поки той за кордоном, хто б зміг так само запалити натовп і прихильників. Є ряд політиків, які претендують на цю роль, але їх авторитет всередині політсили просто не визнають", - говорить один з співрозмовників, знайомих з ситуацією.

Те ж саме говорять і політичні експерти. Політолог Петро Олещук зазначає, що в партії немає особливих лідерів.

"Ті, хто зібрався навколо Саакашвілі, швидше за все, мають намір через нього потрапити у велику політику", - заявляє він.

Незважаючи на те, що самі представники "Руху нових сил" не визнають, що у них проблеми, непублічно їх прихильники і партнери говорять про сум'яття в рядах партії.

"Звичайно, продемократичні табори будуть підтримувати один одного, але якихось конкретних планів ще немає. До виборів, президентських і парламентських, Міхо точно не повернеться, а навіть якщо і спробує, влада його депортує. Тому можна сказати, що Банкова домоглася свого" , - коментує "Апострофу" один з нардепів.

Детальніше про майбутнє Міхеїла Саакашвілі і "Руху нових сил" читайте в матеріалі "Апострофа": Саакашвілі вирішив, яку посаду хоче в Україні, а у його соратників проблеми.