RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Потрібні відповіді на три головних питання: названо проблеми, які цікавлять українців більше, ніж корупція

Жителів України найбільше турбують питання добробуту, справедливості і миру.

Таку думку "Апострофу" озвучив український підприємець, викладач Києво-Могилянської бізнес-школи Валерій Пекар.

"Усіх українців турбують насправді лише декілька проблем. І це навіть не корупція. Про неї дуже багато говорять, для суспільства це дуже важлива проблема, якою треба дуже сильно займатися. Але кожного українця турбують насправді три питання: добробут, справедливість і мир. І на ці три питання треба дати відповідь", - говорить він.

В даному контексті підприємець пояснює, що добробут стане можливим завдяки розвитку бізнесу і масовому розвитку підприємництва. Справедливість означає чесні суди. Що стосується миру на Донбасі, то тут Пекар каже, що в країні має бути "народна єдність щодо бачення того, що далі буде відбуватися, яким чином ми будемо це робити. Це ж стосується Криму, про який не треба забувати".

"Президент, який запропонує три пристойні відповіді про добробут (економічний розвиток, економічну свободу), справедливість (суди і правоохоронці) і мир (Донбас і Крим), і буде лідером українців наступні п'ять років. А, можливо, і більше", - упевнений Пекар.

При цьому підприємець вказує на небезпеку популізму політиків під час передвиборчої гонки.

" Українці значною мірою – ще незріла політична нація, вони схильні вірити всім, хто все обіцяє. Можливо, голос тих людей, які хоч трохи читають книжки, хоча б одну на рік, буде не почутий. Знову-таки, активна меншість визначає напрямок. Ці 15% мусять щось робити з країною, нести відповідальність. Бо всі решта, вибачте на слові, це поки що просто діти. Навіть якщо цим дітям вже 80 років", - говорить він.

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі": Росія йде до свого кінця, після розпаду її шматки почнуть валитися на голову Україні - відомий бізнесмен.