​Сатанинський місяць: астролог розповів, як Рада врятувала Зеленського з інавгурацією

Верховна Рада України обрала сприятливу дату для інавгурації новообраного президента України Володимира Зеленського - 20 травня.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів астролог Влад Росс.

За його словами, 19 травня, день, який вибирав сам Зеленський, дуже несприятливий дня нього. Якби інавгурація відбулася тоді, то він був би повалений, і до кінця свого терміну міг не досидіти, як в своєму серіалі "Слуга народу".

"Але, слава Богу, депутати не проголосували за цей день. Мало того, що була погана прикмета (траурний день зі свічкою), так ще був дуже несприятливий 15-й сатанинський місячний день. Опозиція сонця і місяця кажуть про те, що 19 травня Володимир Зеленський ніяк не зміг би домовитися з Парламентом", - заявив Росс.

Але він підкреслив, що повна зміна ситуації спостерігається 20 травня.

"Прекрасний 16-й місячний день, символом якого є голубка, по-іншому метелик, який пов'язаний з перетворенням, очищенням і трансформацією життєвого шляху. Тобто це найсприятливіший день, щоб прийти до влади в країні, очистити її від поганого і дати світлий шлях", - зазначив астролог.

Крім цього він ще помітив і інший збіг у часі, який буде сприятливим для глави держави.

"До речі, о 10:05 ранку буде сходити королівська комбінація: лев, розлігшись на траві або цар на троні. І якщо о 10:05 він підніме булаву - це взагалі буде блискучий час. Лев, що сходить, дає можливості дуже великих експансій. Місяць у поєднанні з Юпітером дає можливість вдалих переговорів з зарубіжними країнами. І Україна визначиться в своєму шляху - чи будемо ми в НАТО і Євросоюзі", - розповів Влад Росс.

Але на цьому його прогноз не закінчився, астролог зазначив, що у Зеленського вийде закінчити війну на Донбасі.

"Найголовніше, що буде з'єднання Урана з Венерою, пов'язане з миром, і я однозначно даю прогноз, що при правлінні Володимира Зеленського кривава війна на Донбасі закінчиться. Це тріумфальний день, з чим я вітаю всіх українців", - резюмував Росс.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Війна з олігархами і воскресіння середнього бізнесу - Влад Росс розповів про майбутнє Зеленського".