RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Бліцкриг не пройшов: мережі неоднозначно відреагували на рішення Ради щодо законопроекту Зеленського

Після того, як депутати Верховної Ради провалили законопроект президента Володимира Зеленського про внесення змін до закону про вибори до парламенту, в мережі піднялася хвиля обурення і сарказму.

"Ви думаєте, що це в повітрі запах реваншу, - принюхайтесь! Це запах палаючих шин! Реванш не пройде!", - написав у Twitter спікер парламенту Андрій Парубій.

Багато хто з блогерів в соцмережах серед іншого пишуть, що Зеленського просто обвели навколо пальця.

"Слухаю представника президента в ВР і бачу, що Зеленського вчора обдурили. Домовилися з лідерами фракцій про закриті списки, а сьогодні вся банда дружно кричала ЗРАДА. Ех Вова... Цім потворам вірити не можна", - йдеться у співтоваристві Duncan MacLeod UA.

Знайшлися також, які вважають, що нардепи вирішили показати новому президенту "хто в домі господар".

"Депутати провалили сьогодні розгляд законопроекту Зеленського про зміни виборчої системи. Відмовилися включати до порядку денного. Так само провалили його Закон про закупівлі. Очікувано. Так би мовити продемонстрували "хто в домі господар". Паралельно, не слід забувати і про те, що Указ про розпуск парламенту буде оскаржено в КСУ. Почалася справжня гра. Тримаймося разом", - написав у Facebook журналіст і блогер Назар Приходько.

Як повідомляв "Апостроф", 22 травня пройшло позачергове засідання парламенту України, ініціатором якого був Володимир Зеленський.