RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Кременчуці активно реєструють ПП з назвою " Слуга народу"

6 червня у Кременчуці зареєстрували одразу три приватних підприємства під назвою "Слуга народу".

Як йдеться в базі даних єдиного державного реєстру юридичних осіб, засновником першого ПП "Слуга народу" є Дедюрін Віталій Миколайович. Підприємство займається орендою нерухомості, консультаціями з питань комерційної діяльності, є рекламним агентством і виступає посередником при розміщенні реклами в ЗМІ.

Друге ПП "Слуга Народу!"зареєстровано на Кузьміна Кирила Володимировича. ПП надає комбіновані офісні послуги, проводить дослідження ринку і займається діяльністю в сфері зв'язків з громадськістю.

Третє підприємство - ПП "Слуга-Народу". Зареєстровано на Алексієнко Тетяну Валентинівну. Займається наданням інформаційних послуг, є рекламним агентством і посередником у розміщенні реклами в ЗМІ.

Всі три ПП зареєстровано поспіль один за одним, про що свідчать номера реєстраційних записів, що відрізняються однією останньою цифрою.

Про будь-який зв'язок зі штабом партії "Слуга Народу" не повідомляється. У той же час, полтавські ЗМІ називають Віталія Дедюріна підконтрольним меру Кременчука Віталію Малецькому, якого, в свою чергу, пов'язують з народним депутатом, членом депутатської групи "Партія "Відродження" Юрієм Шаповаловим. Племінник Шаповалова Олексій Мовчан балотується по 150 мажоритарному округу (Горішні Плавні і частина Кременчука) від політичної партії Володимира Зеленського "Слуга народу" після того, як в 2018 році в подарунок отримав майже 1 млн грн.