RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Відомий журналіст жорстко висловився про владу Зеленського

У мережі різко висловилися про обшуки, які проводять на заводі "АрселорМіттал" в Кривому Розі Дніпропетровської області.

Як пише в Facebook відомий журналіст Віталій Сич, причетним до обшуків може бути вище керівництво країни, в тому числі і президент - Володимир Зеленський.

"Не знаю, чи пов'язана ця історія якось з тим, що сам президент Володимир Зеленський і новий глава СБУ Іван Баканов - обидва родом з Кривого Рогу. Не знаю, може це якось обумовлює географію їх джерел інформації.

Днями проблеми з правоохоронцями виникли і у двох інших великих українських компаній - МХП і у бетону Ковальської. Я теж не прихильник дотацій держбюджету для прибуткових компаній на кшталт МХП. Але мені здається, боротьбу з несправедливістю почали не з того місця ", - пише він.

За словами журналіста, все це виглядає "як політично мотивований тиск".

"Тільки мені почав подобатися новий президент і почало здаватися, що ми стоїмо на межі прориву - прекрасні кандидати на прем'єра, обіцянки професійного уряду, - як здрастє, приземлення, давайте повернемося в Україну, до якої ми звикли - з кошмарінгом бізнесу, виборчої справедливістю і пошуком радіоактивного обладнання у найбільшої сталеливарної компанії світу ", - додав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Борисполі Київської області чиновники міської ради погоріли на великих хабарах, їм оголосять підозра.