RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Актор "Кварталу 95" розповів, як Зеленський продовжує "працювати" для шоу

Президент України Володимир Зеленський активно цікавиться розвитком подій на студії "Квартал 95" і часто телефонує колишнім колегам.

Як розповів "Українській правді" один з керівників студії Олександр Пікалов, його більше цікавлять технічні питання "Кварталу 95", а не те, над чим жартують коміки зараз.

"Після ефіру дзвонив. Задав пару питань, що його турбували в нашому виступі. Але він не питав щодо гумору - в його сторону або сторону Богдана. Він запитав, чому немає джингла. Чисто технічні питання його цікавили... Подзвонив Євгену (Кошовому), сказавши: "А чого там не так, там не так?" - розповів Пікалов.

При цьому він заявив, що зараз вкрай рідко бачиться з президентом.

"Я його бачив після інавгурації. Він в Покровську був на концерті. Ми спілкувалися хвилинку-дві. Хлопці, якщо якісь питання виникають, можуть до нього по запису в Офіс президента збігати", - додав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під час концерту студії "Квартал 95" в Одесі в одному з номерів представили пісню, присвячену президенту України Володимиру Зеленському та голові Офісу президента Андрію Богдану.