RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Як простий водій випадково став депутатом Ради: в мережі поділилися неймовірною історією

Журналістка Соня Кошкіна розповіла про те, як одним з народних депутатів від партії "Слуга народу" став звичайний водій.

Про це вона написала в своєму Telegram каналі.

За словами журналістки, в неназваному мажоритарному окрузі на заході України був кандидат, який регулярно перемагав на виборах.

"Мажоритарний округ, який завжди. У всі часи. При всіх правителях. Вигравав місцевий діяч-контрабандист. Все у нього там було схоплено, за все - заплачено. Кого тільки не виставляли проти: опозиціонерів, таких же (як він сам) корупціонерів, патріотів, ідіотів. Кого завгодно. Всякого опонента він або купував, або залякував, або калічив (були і такі випадки, так). Коротше, ніхто проти цього "князька" рухатися не хотів. Елементарно: зі страху", - пише Кошкіна.

У той же час, у місцевих членів партії "Слуга народу", як стверджує журналістка, було розпорядження закрити всі мажоритарні округи своїми кандидатами. Однак висуватися нібито ніхто не хотів. В результаті подані були документи водія одного з регіональних лідерів партії, який вибори несподівано для всіх виграв.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Україні розгорівся новий скандал через призначення на посаду заступника міністра цифрової трансформації Людмили Рабчинської, яка є дружиною голови Міністерства юстиції Дениса Малюська.