RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

"Смотрящий" по оборонці: названо 10 пунктів, у чому реально винен Гладковський

Звинувачення, висунуті проти екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, швидше за все, розваляться в суді, а нинішня влада не враховує його справжніх помилок і провалів у сфері оборони.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив журналіст Юрій Бутусов.

За його словами, Олег Гладковський, не дивлячись на свою посаду, яка не давала серйозних повноважень у сфері оборонного виробництва, був "смотрящим" від президента Петра Порошенка в цій галузі. Саме в цій ролі він "п'ять років керував і впливав на всі питання цієї галузі, на планування, Держоборонзамовлення, розстановку кадрів в "Укроборонпромі", особисто курирував приватні компанії, які ввозили обладнання з РФ".

Тому Бутусов вважає, що саме Гладковський винен в проблемах галузі та перераховує в десяти пунктах ці проблеми. На думку журналіста, нинішня влада, не дивлячись на переслідування колишнього першого заступника секретаря РНБО, сама відмовляється вчитися на його досвіді і повторює ті ж помилки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше колишній заступник секретаря РНБО Олег Гладковський, якого затримали при спробі покинути країни 17 жовтня назвав своє затримання незаконним і оголосив про початок голодування на знак протесту.