RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Сотні тисяч на рахунках і цікаве минуле: що відомо про нового главу Кіровоградської ОДА

Президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення колишнього слідчого Андрія Балоня головою Кіровоградської ОДА.

Указ був опублікований на офіційному сайті президента.

"Призначити Балоня Андрія Богдановича головою Кіровоградської обласної державної адміністрації", - йдеться в тексті документа.

Разом з цим, іншим указом президент звільнив від тимчасового виконання обов'язків голови Кіровоградської ОДА Світлану Лобанову.

Андрію Балоню 37 років, він народився у Львівській області. З 2003 по 2016 рік працював слідчим. З травня 2017 обіймав посаду заступника голови Херсонської ОДА.

У декларації кандидата Балонь вказав дві квартири (в Дрогобичі та Києві) у власності дружини і арендовану квартиру в Херсоні. Також згідно з документом, Балонь користується Volkswagen Touareg 2011 року випуску, його дружина - Jaguar XF 2015 випуску. Він має майже 281 тисячу гривень, 70 669 доларів і 7415 євро на банківських рахунках.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 1 листопада Володимир Зеленський представив нового голову Тернопільської ОДА, яким став Ігор Сопель.