RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Зустрівся з міністром: в мережі посміялися над поясненням візиту Зеленського в Оман

У прес-службі Офісу президента України повідомили, що Володимир Зеленський в Омані зустрівся з міністром, відповідальним за іноземні справи держави: в мережі багатьох таке пояснення скандального візиту не задовольнило.

Особливої критики удостоїлася інформаційна політика Офісу президента. Про візит повідомили вже тоді, коли Зеленського помітили в Омані. У прес-службі відзначили, що президент відбув туди "за власні кошти" та з сім'єю, проте при цьому підкреслили, що візит - діловий.

Питання у деяких експертів викликало те, що Оман є султанатом, тобто абсолютною монархією, де за іноземні справи відповідає сам глава держави, султан. Крім того, зустріч президента України на офіційному рівні лише з міністром Оману, на думку деяких, принижує Україну.

Візит Зеленського в Оман багато хто також порівнює зі скандальним виїздом Петра Порошенка на Мальдіви, коли той був президентом.

Як раніше повідомляв "Апостроф", президента України Володимира Зеленського, який нещодавно відсвяткував Новий рік в Карпатах, помітили під час відпочинку на узбережжі Оманської затоки поблизу столиці країни - міста Маската.