RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Потрібно гасити "пожежі": озвучено цікавий прогноз щодо майбутнього Ради і Кабміну

У команді президента Володимира Зеленського є конфлікти і невирішені проблеми які не дають зосередитися на питаннях переформатування Кабінету міністрів

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на власні джерела.

В даний момент на порядку денному депутатів - прийняття законопроекту про ринок землі і голосування за зміни до Конституції щодо децентралізації.

Крім того, команді Зеленського необхідно "гасити внутрішні пожежі". Зокрема, за словами джерел, існує конфлікт між Офісом президента і спікером парламенту Дмитром Разумковим.

"Почалося все з розгляду ринку землі. Разумков хоче йти чітко за регламентом, а Офіс президента махає шашкою: їм треба все швидше, щоб ініціативи президента приймалися як можна швидше - а так не виходить. У цьому звинувачують Разумкова. У нього конфлікт з групою "кварталу", - розповів "Апострофу" обізнаний нардеп.

Однак відкрито проти спікера виступати не будуть.

"У нього високий рейтинг, може навіть найвищий серед всієї команди "Зе", і його поважають депутати", - говорить джерело.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Міністри на вихід: кого звільнять після фейкової відставки Гончарука.