RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Торговці русофобією: Путін зробив нахабну заяву про Україну і її "бабки", відео

Президент Росії Володимир Путін виступив з черговою несподіваною заявою на адресу України. Цього разу він висловився про можливе об'єднання російськоЇ і української держав.

Як заявив Путін 21 лютого в інтерв'ю російським ЗМІ, об'єднання РФ з Україною буде не вигідно тим, хто бачить в їх союзі глобального конкурента Європи і світу.

"Будь-яке об'єднання (зусиль) Росії і України, їх можливостей і конкурентних переваг - це створення конкурента, глобального конкурента в Європі і в світі. Ніхто цього не хоче, тому будуть робити все, щоб нас розтягувати", - зазначив він.

При цьому Путін заявив, що нібито ті, хто очолював Україну або добрався до влади в країні, переслідують тільки особисті інтереси. Він упевнений, що вони просто хочуть "зберегти награбоване раніше".

"А в чому вони полягають? Даже не більше заробити грошей за рахунок пограбування українського народу, а зберегти, що награбоване до сих пір. Ось в чому головна задача. Бабки-то де, вибачте за моветон? Грошики де? В закордонних банках. Що потрібно робити, щоб зберегти? Показати, що вони служать тим, у кого ці гроші лежать. Ось звідси і єдине те, чим вони зараз торгують - це русофобія", - підсумував він.

Нагадаємо, що в мережі порівняли дві фотографії президента Росії Володимира Путіна, різниця між якими один місяць.