RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Справи проти Порошенка: "слуга народу" розповіла про дивну поведінку екс-генпрокурора

Народний депутат від партії "Слуга народу" Ірина Верещук розповіла про незрозуміле висловлювання колишнього генпрокурора Руслана Рябошапки про справи проти екс-президента Петра Порошенка.

АПОСТРОФ TV - ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН ПРЯМИЙ ЕФІР

Тему "Справа Петра Порошенка: Політичне переслідування або відновлення" обговорювали в ефірі програми "Всьо по бєспрєдєлу". Зокрема, мова йшла про висловлення Рябошапки, що справи проти Порошенка є "юридичною трешем".

Верещук зазначила, що на фракції екс-генпрокурор говорив, що бачить перспективу в розслідуванні кримінальних справ. Однак потім він заявив зовсім інакше.

"Ми запитували його, коли збирались голосувати: "Чи ви, як генпрокурор, бачите перспективу цих справ?". "Звичайно", - казав він. Тепер виявляється, що це якийсь політичний чи юридичний треш. Так коли тоді брехав Рябошапка? Я не знаю яка його позиція", - зазначила нардеп.

Як повідомляв "Апостроф", Печерський районний суд Києва задовольнив скаргу адвоката олігарха Ігоря Коломойського про відкриття кримінального провадження стосовно екс-президента України Петра Порошенка, а також колишньої глави НБУ Валерія Гонтаревої.