RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Він би і з Гітлером домовився: українців розгнівали заяви Кравчука на росТВ

Блогер, громадський активіст Семен Кабакаєв розповів, що у нього відбулася розмова з першим президентом України Леонідом Кравчуком. Він мав можливість задати йому питання як новому голові ТКГ в Мінську.

Про це він пише на своїй сторінці в Facebook.

Кабакаєв зазначає, за годину до розмови, він подивився відео, де Леонід Макарович сказав в ефірі російській пропагандистці Скабєєвой, що запросив керівників окупаційних адміністрацій РФ приїхати до Києва.

"Сказати, що у мене був шок, не сказати нічого. Тому поставив запитання, чи розуміє пан президент, що він легітимізує в очах світової спільноти такими діями і заявами керівників окупаційних адміністрацій та зводить все до внутрішнього конфлікту, підігруючи РФ в цьому?" - написав Семен Кабакан.

За словами блогера, відповіді на це питання так і не довелося почути, але "є впевненість, що Кравчук розуміє, кого він і куди запрошує і що з цього буде. Насправді це неправильно, тому що не можна допустити, щоб легітимізувати маріонеток Путіна ".

У мережі така поведінка і репліки Кравчука викликали обурення у людей.

Як писав "Апостроф", перший президент України Леонід Кравчук, який очолив українську делегацію в ТКГ щодо Донбасу, вступив в суперечку з російською пропагандисткою Ольгою Скабеевой.