RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Місцеві вибори 2020: онлайн трансляція результатів екзит-полів

У неділю, 25 жовтня, в Україні проходять місцеві вибори - результати екзит-полів будуть оприлюднені відразу ж після закриття виборчих дільниць.

Місцеві вибори в Україні 2020: онлайн трансляція і всі подробиці

Онлайн-трансляція оголошення результатів буде доступна на сайті "Апострофа".

Виборчі дільниці працюватимуть до 20:00. Вибори не проводяться на території анексованого Криму, а також в окупованих районах Донецької і Луганської областей.

Екзит-пол студії Савіка Шустера

О 19:30 на телеканалі "Україна 24" почнеться спецвипуск "Ніч виборів з Савіком Шустером", в якому оголосять результати незалежних екзит-полів у 12 містах України: Києві, Дніпрі, Харкові, Маріуполі, Одесі, Миколаєві, Кривому Розі, Чернівцях, Ужгороді, Львові, Вінниці та Черкасах.

Результати екзит-полу, проведеного в рамках спільного проекту студії Савіка Шустера і телеканалу "Україна 24", будуть оголошені о 20:01 - назвуть імена переможців-мерів, міста, де буде проходити другий тур, і партії, які подолають 5-відсотковий бар'єр. Гранична похибка вибірки складе - 1,6% з довірчою ймовірністю 95%.

Екзит-пол соціологічної групи "Рейтинг"

Результати будуть оприлюднені на сайті і в соцмережах "Рейтингу". Міста, в яких будуть проходити опитування, поки не називаються.

Як повідомляв "Апостроф", під час того, як президент України Володимир Зеленський зі своєю дружиною Оленою прибув на виборчу дільницю для голосування, там стався інцидент з дівчиною з Femen.