RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Путіна "кинули" з Донбасом: Богдан зробив несподіване зізнання в інтерв'ю Собчак, відео

Колишній керівник Офісу президента, адвокат і бізнесмен Андрій Богдан, який є власником 10 квартир в елітній багатоповерхівці Chicago в центрі Києва і шикарного маєтку в Козині, заявив, що президент України Володимир Зеленський не виконав зобов'язань, даних главі РФ Володимиру Путіну.

Про це Богдан розповів в інтерв'ю російській телеведучій Ксенії Собчак.

"Підписували документи переговорні групи - вони опубліковані в інтернеті - а потім далі ці домовленості не були виконані. Кинули? Ну, не знаю - не виконали зобов'язання. Може, не треба було їх брати на себе? Може, треба було спочатку подумати, чи зможеш ти це зробити? ", - сказав Богдан.

За його словами, в тому числі йдеться і про зобов'язання в рамках Мінських угод, уточнивши, що мова йде про переговорну групу, в якій представники України повинні були вести переговори з представниками так званих "ЛНР / ДНР". Тобто про Консультативну раду, яку намагалися створити минулої весни.

"Цієї переговорної групи так і не було створено", - заявив Богдан.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент України Володимир Зеленський розповів, що спочатку представляв колишнього главу Офісу президента Андрія Богдана на посаді генерального прокурора України, але потім вирішив "врятувати" його від влади.