RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Політика

Новини

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Ще одне щупальце російської гідри: мережі бурхливо обговорюють створення Колесніковим нової партії

Політик, бізнесмен і соратник олігарха Ріната Ахметова Борис Колесніков створює нову політичну силу. Українці в мережі бурхливо відреагували на цю новину.

Про створення нової політичної сили Колесніков заявив в коментарі "Радіо Свобода".

"Я дійсно займаюся створенням нового політичного проекту. Він буде називатися "Україна - наш дім". Його основна ідея - зібрати кращих людей з усіх сфер: промислового і аграрного сектора, сфери інформаційних технологій, медицини, освіти, соціальної сфери, малого і середнього бізнесу ", - сказав він.

Колесніков додав, що презентація цієї політичної сили відбудеться протягом наступних 30 днів (тобто в кінці травня - початку червня) і вона не буде партією одного регіону.

"У нас є фахівці і з Львова, з Ужгорода, і з Луцька, і з Вінниці, і з Одеси, і з Харкова, і з Дніпра. З "Опозиційного блоку" в партії поки немає нікого, а з "Партії регіонів" - кілька людей. Конкретні прізвища ви зможете дізнатися на з'їзді ", - зазначив він.

За словами Колеснікова, основна мета його політсили - "менше номенклатурщіни - більше свободи".

Українці в мережі з недовірою поставилися до новини про створення Колесніковим нової партії.

"Чергове щупальце російської гідри. Чим більше витягнуть з Росії грошей, тим краще", "Правильна назва - Україна наша дійна корова", "Без державного корита ніяк", "Мало їм ДНР", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", партія "Опозиційна платформа - За життя" поширювала в Маріуполі газети антиукраїнського змісту із закликами збирати інформацію про патріотів.