RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Скандальний нардеп прогнувся перед Путіним за статтю про Україну і хоче бути "першим зв'язковим"

Виключений з парламентської фракції "Слуга народу" нардеп Євген Шевченко потрапив у новий скандал, розповівши, як йому дуже сподобалася стаття президента РФ Володимира Путіна про Україну.

Аналіз статті він виклав у своєму Telegram-каналі.

За його словами, це "дуже сильна смислова стаття з боку Кремля", де є "бачення майбутнього" і прогноз поглиблення конфлікту, "аж до військової фази", якщо в Україні продовжиться якесь зовнішнє управління і антиросійська ідеологія.

За словами нардепа, Україна повинна звільнитися від "диктатури Заходу", інакше її розірвуть.

Шевченко вважає, що без зміни політичного курсу Україні не обійтися. А Білорусь нам потрібна в примиренні як всередині України, так і з Росією.

Нардеп прогнувся перед Путіним і Лукашенком, заявивши, що їхні режими - всього лише "зовнішній прояв волі своїх громадян".

Колишній "слуга" вважає, що "починаючи з 2004 року українські політики повернули нашу країну проти росіян, а останнім часом і проти білорусів" не спитавши цього в українського народу. А оскільки змінити сусідів ми не зможемо, "потрібно міняти політику" щодо власних громадян, не згодних з націоналістами і американістами, і політику щодо Росії та Білорусі.

Шевченко назвав "братніми" народи РФ і Білорусі і закликав Україну прокинутися від "п'яного чаду" і піти на діалог з Москвою і Мінськом.

Водночас скандальний нардеп запевняє, що заради майбутнього України він готовий підставити плече президенту Зеленському і бути "першим зв'язковим» в цьому життєво необхідному процесі.

Нагадаємо, Євген Шевченко був виключений з фракції "Слуга народу" за візити до Лукашенка.