Де приховують скандального суддю Чауса: екс-чиновник назвав місце

Скандальний суддя Дніпровського райсуду Києва Микола Чаус, який був викрадений у Молдові, може утримуватися на базі українських спецслужб в Миколаївській області.

Про це в ефірі програми "Трикутник Іванської" на Апостроф TV розповів колишній голова Луганської ВЦА і Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

"Вони його (Чауса. - Ред.) вкрали, вони його тримають на своїй базі в Миколаївській області, вигадали цю нісенітницю з Telegram-каналом. Немає розуму, значить, як це легалізувати", - припустив Москаль.

"Хто цього не знає? Я це говорю вже протягом останніх трьох місяців. Вкрасти не могли, легалізувати не можуть", - додав екс-чиновник.

Нагадаємо, на початку квітня-2021 Чауса викрали в Кишиневі невідомі. Після цього міністр внутрішніх справ Молдови заявив, що його могли вивезти в Україну.

На думку молдавських політиків, суддю викрали офіцери Головного управління розвідки Міноборони України, Служби безпеки України та молдавської Служби інформації та безпеки.

Через півтора місяці суддя з'явився і записав відеозвернення, в якому заявив, що в найближчим часом повернеться в країну і готовий співпрацювати зі слідством.

А наприкінці травня Інтерпол вирішив зняти Миколу Чауса з розшуку.

Більше читайте на "Апострофі" в статті: "Казначейство практично на останній зупинці, грошей нема - Геннадій Москаль".