RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Відбувається деградація: однокурсник Путіна розповів про серйозне захворювання президента РФ

Однокурсник президента Росії Володимира Путіна розповів про хворобу глави РФ, яка протягом кілька років помітно робить людину недієздатною.

Про це повідомив Юрій Швець "Апострофу TV".

"У мене є джерело, якому я вірю, тому що його інформація завжди підтверджувалася за наступними розвитками подій. Але я не хочу називати цю хворобу. Скажімо так, вона пов'язана з пам'яттю, психікою, з ментальністю людини. До останнього часу вона вважалася невиліковною. Хоча від неї раптово не вмирають, але деградація відбувається досить стабільно, протягом кілька років вона помітно робить людину недієздатною, нездатною приймати рішення", - поінформував він.

Також однокурсник російського глави сказав, що він вичитав в американській пресі про тимчасову зупинку розвитку цієї хвороби.

"Для мене очевидно, що він серйозно хворий, і він проходить інтенсивний курс лікування, причому постійно, і за допомогою якого вдається або стабілізувати, а то й поліпшити його стан. Потім він знову повертається і відбувається релапс (рецидив - ред.)" , - додав він.

Крім того, Швець вважає, що причина безлічі пластичних операцій Путіна пов'язана з "комплексом неповноцінності".

"Ви подивіться на його фотографії, коли він там в школі вчився та, навіть, коли він носив валізи з общаку. Маленький, плюгавенький, непоказний, дівчата його не любили. І тепер, маючи ці мільярди, він хоче виглядати як Ален Делон, щоб фігура у нього була, як у Термінатора. Звідси ось цей ботекс нещасний, і все інше. Каблуки на туфлях і польоти уві сні і наяву зі стерхами, пірнання на триметрову глибину з аквалангом тощо", - пояснив однокурсник Путіна.

Він додав, що це теж говорить про неблагополучний стан психіки людини.

Раніше "Апостроф" повідомляв, у четвер, 7 жовтня, у Верховній раді України "привітали" Володимира Путіна з днем народження, виконавши відомий хіт "Путін - х**ло ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла- ла".