RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

"Я вбиваю злочинців, а не дітей та старих": Дутерте розкритикував Путіна

Президент Філіппін Родріго Дутерте, який іде у відставку, у різкій формі розкритикував лідера Росії Володимира Путіна за війну проти України та за геноцид українського народу.

Про це повідомило видання Independent.

Дутерте, який, за твердженням низки ЗМІ, називав Путіна "своїм другом", засудив вторгнення Росії в Україну. Він розкритикував Путіна за стрибок цін на нафту та за загибель ні в чому не винних людей.

"Нас із Путіним часто називають убивцями, але я вбиваю злочинців, а не старих і дітей", - заявив президент Філіппін, що йде у відставку.

Раніше ми повідомляли, що співробітник російського постійного представництва при ООН у Женеві Борис Бондарєв заявив про свою відставку через війну , яку його країна розв'язала в Україні. За його словами, за час дипломатичної служби йому ще ніколи не було так соромно за свою країну та роботу.

До цього постійний представник країни-терориста Росії при ООН Василь Небензя двічі випадково сказав правду, назвавши війну проти України "війною" та заявивши, що до приходу російських окупантів трупів у Бучі не було.