RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Найімовірніша зустріч Зеленського з Путіним скасовується: перші подробиці

Російську делегацію на саміті "Великої двадцятки" (G-20), який відбудеться на Балі 15-16 листопада, може очолити прем'єр країни Михайло Мішустін. Очікувалося, що на цьому заході могли б зустрітися президент РФ Володимир Путін та глава української держави Володимир Зеленський, куди обох було запрошено.

Про це повідомляє Telegram-канал "База" із посиланням на джерело в Адміністрації президента РФ.

Читайте також: Путін дуже боїться, що його викрадуть американці - Михайло Шейтельман

"Остаточно питання ще не вирішене, але з великою ймовірністю главою російської делегації буде прем'єр", - зазначив неназваний співрозмовник.

Раніше Путін, коментуючи участь у G-20, заявляв, що ще не вирішив остаточно щодо особистої присутності на саміті.

"Остаточно не вирішене питання про мою поїздку туди (ред. - на саміт). Росія, напевно, братиме участь у цій роботі, в якому форматі ми ще подумаємо", - сказав він.

Також Telegram-канал пише, що під питанням поїздка глави Кремля на форум лідерів АТЕС, який відбудеться у Бангкоку 18-19 листопада. Туди він планував летіти одразу після G-20.

Нагадаємо, що раніше глава української держави Володимир Зеленський заявив, що лідери країн "Великої сімки" повинні відмовитися від будь-яких переговорів з главою Кремля Володимиром Путіним, оскільки той розуміє лише "мову терору та ультиматумів".