RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Політолог назвав найбільш перспективні для мажоритарників партії

Політолог Вадим Карасьов вважає, що на чергових виборах до Верховної Ради мажоритарники будуть вибирати для себе партії-середняки з мінімальним антирейтингом, такі як «Наш край» і УКРОП.

Експерт упевнений, що головне завдання для мажоритарників на наступних виборах – знайти для себе зручну партію.

«Важливим показником при виборі мажоритарником партії є не стільки рівень симпатії людей до політсили, скільки її антирейтинг серед населення. Мінімальний антирейтинг якраз у партій-середняків. Так що ставка на «Наш край» і УКРОП - це реалістичний план для мажоритарників, які хочуть залишатися «батьками» своїх округів не одне скликання», - зазначив Карасьов в коментарі РБК-Україна.

Політолог зазначив, що в ідеалі «політична парасолька» для мажоритарника повинна забезпечити представнику регіону політичну автономність в своєму окрузі, захист від адмінресурсу і скандалів, пов'язаних з політичним лідером партії.

«Такі партії мобілізовані під регулярні вибори в ОТГ, вони апробують нові технології, вони в постійному діалозі та виборцем і з найактуальніших рейтингом. А мажоритарники, як «батьки округу», тільки посилять позиції цих політсил своїм рейтингом на місцях », - сказав Вадим Карасьов.

Опитані журналістами експерти зійшлися на думці, що значна частина мажоритарників вибере не одіозний варіант.