RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Українців попередили про десант маріонеток Кремля на виборах

Президент Росії Володимира Путін буде всіма силами просувати кандидатів з антиєвропейськими настроями кандидатів на виборах в Україні.

Про це в інтерв'ю "Апострофа" розповів член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Росія дуже хоче збільшити свій вплив у Верховній Раді України, і не для кого не секрет, що в минулому скликанні фракція комуністів фактично повністю управлялася з Москви. Зараз Росія буде намагатися обрати і сприяти обранню по мажоритарному колі південного сходу України якомога більшої кількості кандидатів, які йтимуть по антиєвропейські шляху", - говорить він.

За словами політика, Росія, анексувавши Крим і захопивши частину Донбасу, втратила для себе Україну в цілому.

"Після Майдану, захопивши частину території України, Росія втратила Україну в цілому, тому що парламент був обраний без голосів українців Криму, без голосів українців Донбасу. Нинішній парламент - самий проєвропейський зі всіх, які були раніше", - упевнений Геращенко.

Крім того, він дав важливу пораду українцям.

"Однак, я звертаюся до всіх наших виборців: коли ви будете вибирати, за кого голосувати, цікавтеся ставленням і позицією цього кандидата до РФ. Якщо ця людина вважає, що у нас немає агресії РФ, що Росія прийшла на допомогу російськомовним громадянам у Криму та на Донбасі - знайте, що ця людина буде працювати не в інтересах України, а буде виконувати поставлені завдання з Кремля. Виборець повинен вирішувати за себе, за що голосуватиме: за тих, хто хоче, будучи в парламенті, зміцнити нашу країну, або за тих, хто буде вести її в РФ", - обавляет він.

Детальніше про великі проблеми з авторитетними політиками в Україні, читайте в матеріалі "Апострофа": У боротьбі за владу українські політики забувають про головне - Антон Геращенко.