RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Відправляють бойовиків: в Україні зробили жорстку заяву щодо виборів

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, на які хитрощі йдуть кандидати в президенти України в гонитві за заповітне крісло.

Про це він написав у Facebook.

"Штаби політиків!? Адже це ви, які називають себе чесними і прекрасними - посилаєте бойовиків один на одного, платите за це брудні гроші .. А при світлі дня - адже в підсумку ми зустрічаємося з респектабельними, шанованими людьми з політичних штабів, які дають команди і наймають людей робити ницості! Ці люди ходять поруч з нами, вітаються, посміхаються і .. посилають до опонента - ображати, кидати в тисячний натовп петарди, обливати хімікатами, брехати і гнати спіраль ненависті .. "- впевнений він.

За словами міністра, все, що відбувається навряд чи можна назвати політикою.

"Це не політика, і не виборча компанія - це бл*дство. Так ми не отримаємо адекватну владу, - ми отримаємо владу бл*дську, на новому витку ненависті, нездатну до творення, а здатну тільки до ненависті. Варто зупинитися. Компанія тільки починається, панове політики. 50 днів до виборів. Зберіться, панове кандидати, домовтеся як вести чесну конкуренцію і не втратити країну, не розміняти все на ненависть і підлі провокації. Адже це так приємно чесно виграти вибори", - стверджує він.

Аваков додав, що українці заслуговують більшого.

"Наш народ багато страждав і заслужив чесні вибори, а не ристалище політичного бруду!" - емоційно заявив міністр.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, хто може стати "справедливим арбітром" на виборах в Україні.