RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Раді закликали кандидатів у президенти зупинити "ядерну війну"

"Народний фронт" закликав кандидатів в президенти України зупинити "ядерну війну" і подбати про державу.

З такою заявою під час погоджувальної ради голів фракції парламенту виступив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

Він підкреслив, що виборча кампанія – це час дискусії, а не "ядерних бомбардувань".

"З кожним наступним днем виборча кампанія починає нагадувати війну на знищення. Таке враження, що кандидати у президенти живуть за принципом - після виборів хоч потоп. Закликаємо вас: схаменіться! Знизьте градус протистояння. Збагніть нарешті, що виборча кампанія – це час дискусії, а не "ядерних бомбардувань". Тим більше, коли на сході маємо реального спільного ворога, який тільки й чекає, щоб ми пересварилися тут між собою і стали слабшими", - підкреслив Бурбак.

Він також навів приклад державницької позиції лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка, який не висував своєї кандидатури.

"Шановні учасники виборів. Якщо ви усі майбутні президенти, то маєте передусім дбати про збереження держави. Лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк не висував своєї кандидатури - саме для того, щоби консолідувати патріотичні сили та не допустити розбрату. Це було його державницьке рішення", - наголосив керівник фракції.

Він також додав, що події в Києві і Черкасах показують, що в передвиборчій істерії дуже легко перейти межу закону.

"На цьому в будь-який момент можуть зіграти деструктивні сили. Як зсередини країни, так і ворожі диверсанти", - наголосив очільник фракції "Народного фронту".