RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Буде не до сміху: на Заході бояться, що Путін з'їсть Зеленського

Західні дипломати висловлюють стривоженість через непідготовленість українського шоумена, а також кандидата в президенти Володимира Зеленського до обіймання високої посади глави держави.

Про це пише Znaj.ua з посиланням на статтю видання The Economist.

"Багато хто побоюється, що Володимир Путін з'їсть його ніби плитку шоколаду виробництва Петра Порошенка", - йдеться в статті.

Автор статті, посилаючись на думку українського політолога Володимира Фесенка , зазначає, що підтримуючи Зеленського, українці фактично висловлюють своє ставлення до діючої влади, показуючи їй "середній палець".

Разом із тим видання зазначає, що українцям "буде не до сміху", коли вони прокинуться 1 квітня і побачать результати першого туру.

Видання зазначає, що у випадку перемоги Зеленського, ніхто не знає, що він буде робити далі. Зокрема, як зауважує видання, артист ніколи не давав чіткої відповіді щодо збереження курсу на євроінтеграцію, поліпшення інвестиційного клімату та припинення війни на Донбасі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше команда Зеленського потрапила в гучний скандал з обіцянками рекордних зарплат вчителям в Україні.