RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У мережі розкрили резонансний фейк з "російським" роликом Зеленського

Кандидата в президенти Володимира Зеленського запідозрили в тому, що права на його відео про дебати з Петром Порошенко належать російській компанії, проте в мережі спростували ці підозри.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише користувач Олексій Малишко.

Малишко пояснив, що копірайт з російського Youtube каналу "60 хвилин", який можна побачити на відео Зеленського, з'явився там через політику сайту щодо плагіату.

"Чому? Відео з'явилося на каналі "Зе! Президент". Це відео вчора показали в ефірі програми "60 хвилин" і залили на ютуб. У каналу "60 хвилин" є партнерська програма, Kedoo Entertainment, яка займається відстеженням плагіату і відправляє скарги за порушення копірайтів. У каналу "Зе! Президент" партнерки немає, відповідно ніхто не займається копірайтами. Простіше кажучи: Ютуб розпізнає перезалиті відео Зеленського - як завантаження уривку програми 60 хвилин, правами якої займається Kedoo", - пояснює користувач.

Крім того, в прес-службі Зеленського поширили заяву, про те, що всі права на відео і аудіо матеріали, які використовуються в роликах, належать "Зе! Команді".

"Лише і тільки Зе! Команда є правомочним власником всього аудіовізуального контенту, який використовується у відео роликах та інших відео та аудіо продуктах, які вироблені та транслюються в рамках виборчої кампанії Володимира Зеленського. Таким чином, тільки Зе! Команда може приймати рішення щодо надання дозволів та порядку використання цих продуктів третіми особами", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, як раніше повідомлялося, кандидат на виборах президента Володимир Зеленський погодився на дебати з Петром Порошенком, однак висунув ряд несподіваних умов.

Детальніше про дебати між кандидатами читайте в матеріалі "Апострофа": Чи потрібні Україні дебати Зеленського і Порошенка.