RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Хто такий Володимир Зеленський: дружина розповіла про його таємниці

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський найчастіше рішення приймає сам, не радячись з дружиною.

Про це Олена Зеленська розповіла в інтерв'ю "Апострофу".

"В цілому, він сам вирішує, що йому робити, а що - ні. Напевно, якщо він сумнівається, то він може зі мною порадитися. Я не така далека від всіх його справ та проблем, я завжди в курсі, але є деякі моменти, які навіть для мене стають сюрпризом. Я кажу йому потім: "можна ж було мене підготувати"? На що він зазвичай відповідає, мовляв, просто забув мені сказати. Отже не можна стверджувати, що я йому радник або сірий кардинал", - каже вона.

Також вона розповіла, у чому секрет їх щасливих відносин.

"Секретів ніяких немає. Відносини змінюються з плином життя, так як ми змінюємося. Відносини зараз, і коли нам було по 18 років - різні. У якийсь період комусь доводиться потерпіти. Був період, коли йому доводилося терпіти мої приколи. Потім був період, коли мені доводилося постояти в сторонці, почекати частки уваги, тому що людина набирала обертів, і у нього не було ні хвилини. Він завжди був трудоголіком. А коли це творча робота, і навколо багато цікавих людей, і ти розумієш, що можливо зараз я йому менше цікава, ніж хотілося б, але давайте почекаємо, що буде далі. Слава Богу, що вистачало терпіння і у нього, і у мене, і якось все проходило досить гладко. Не можу сказати, що у нас якісь правила, які ми один для одного виробили, просто притерлися, напевно. Діти пов'язують дуже. Для мене дуже важливо, то, як чоловік ставиться до своїх дітей і, слава Богу, мені пощастило. Але всі наші друзі, знайомі обожнюють своїх дітей, вони божевільні в хорошому сенсі слова, тата. Це не означає, що вони змінюють підгузники і йдуть в декрет замість своїх дружин, але це завжди дуже ніжні відносини до дітей. І Вова в цьому плані теж може бути прикладом, тому що обожнювання у нього неможливе ... Але комусь же треба бути строгим, і коли я починаю влаштовувати виховний процес, він обурюється. Крім того, нас згуртували складні моменти в житті, які ми пройшли, з'являється вдячність одне до одного. І пощастило, напевно, що ми взагалі один до одного добре ставимося (посміхається). Напевно, просто підходимо один одному. Різні моменти були в житті. Бувало таке, що озирнувшись навколо я розуміла, що поруч зі мною завжди є один справжній друг - Вова", - поділилася дружина кандидата.

Крім цього, Зеленський, за словами його дружини, дуже винахідливий на сюрпризи.

"Я не сильно люблю рожеву романтику, щоб ванна з пелюстками троянд, наприклад. І сюрпризи я не люблю, я їх боюся, тому що його фантазія безмежна (сміється). Я ж люблю все планувати. Ось зараз складний період, належить" Жіночий квартал "в Туреччині, ми повинні його написати. І дівчатка-актриси входять в репетиційний період, а я не розумію, їду я туди чи ні, тому що це буде в кінці квітня. Тому я ще кілька днів чекаю, а потім буду задавати питання (посміхається)", - додала вона.

Детальніше про деякі секрети сімейного життя Володимира Зеленського, читайте в матеріалі "Апострофа": Не побоявся, що його назвуть вискочкою, - Олена Зеленська про передвиборну кампанію свого чоловіка.