RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Гвардія Януковича і шматок рубероїду: відомий шоумен описав темну сторону виборів в Україні

Шоумен і кандидат в народні депутати за списком партії "Голос" Сергій Притула звернувся до українців і розповів про свій похід в політику, "ботоферми" і звинувачення в зв'язках з олігархами.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами Притули, за останні два тижні після оголошення про висунення в депутати, на нього "вилилося стільки лайна", скільки не було за 14 років в шоу бізнесі. Його і партію "Голос" зокрема звинувачують в зв'язках з Віктором Пінчуком і Петром Порошенком. Особисто Притулі згадують родинні зв'язки з нардепом Віталієм Хомутинником.

В кінці свого звернення шоумен нагадує про рейтинги політичних партій перед виборами.

"А тепер придивіться до рейтингів і задумайтесь! "Голос" зараз на 3-му місці. До "Слуги Народу" нам не дорватись, це факт. У них десь на рівні 47-48% від усіх хто збирається проголосувати. Особистий рейтинг Володимира Зеленського такий, що постав у список партії "СН" шматок руберойду, зів’яле листя і ростову ляльку панди, то вони теж наберуть мінімум 42%. Але клопіт не в цьому. Колишня гвардія Януковича знову рветься до влади. Логіка проста: чим більше у парламенті НАС – тим менше у парламенті ЇХ. Їх – це тих, хто хоче загнати українську мову у зручну для них нішу "потешной шароварщины", хто називає збройну агресію РФ проти України "гражданским конфликтом", хто хоче легалізувати терористів "Л/ДНР" щляхом прямих переговорів з їх ватажками, хто готовий проміняти гідність на знижку на газ!!! Я з жахом усвідомлюю той факт, що на 6-му році війни, в Україні з другого місця до парламенту може зайти політична сила, яка вилизує пороги кремля, замість того, щоб покаятись біля домовин захисників нашої незалежності!", - пише Притула.

Нагадаємо, докладніше про партію "Голос" Святослава Вакарчука читайте в матеріалі "Апострофа": Я не здамся без бою: навіщо Вакарчук веде "Голос" в парламент.