RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Хто пройде в нову Раду: експерт розповів про спекотну битву "лузерів"

Стало відомо про самих відстаючих в парламентських перегонах.

Їх в колонці на "Апострофі" назвав політичний експерт Ігор Петренко.

Менш ніж за тиждень до голосування стабільно непрохідними залишаються "Сила і Честь", "Громадянська позиція", "Радикальна партія", "Українська стратегія" та "Свобода". І навіть союз "юного орла" Михайла Поплавського і секс-символу української естради Олега Винника не може вивести до "верховної ліги" Аграрну партію України.

Крім того, експерт уточнив, що у плеяді "непрохідних" теж точиться цікава боротьба. Так, Гриценко і Ко активно взялися дискредитувати Смешка та його партію, просуваючи тези, що він агент ФСБ, завдання якого полягає у знищенні української державності. Гройсман головним об’єктом протистояння обрав Тимошенко і намагається здобути собі електоральні бали протиставленням Леді Ю, таким чином переманюючи на свій бік патерналістичний електорат. Олег Ляшко в цій кампанії займає нішу статиста, точніше VIP-агітатора Петра Порошенка, підіграючи йому в темі "реваншу". Так само підтакують Порошенку і націоналісти, які попри об’єднання не змогли запропонувати нічого нового і цікавого своєму виборцю, якого активно ангажував п’ятий президент України.

Детальніше про парламентські вибори, читайте в матеріалі "Апострофа": "Санта Барбара" на виборах до Верховної Ради: як "темні конячки" борються з "кульгавими качками".