RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Вакарчуку відповіли на гучні звинувачення за результатами виборів

В окружній виборчій комісії 118-го округу у Львові відповіли на звинувачення партії "Голос" у фальсифікаціях на виборах.

Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на коментар членів комісії.

У комісії підкреслили, що не переривали засідання.

"Ми оголосили просто технічну перерву на обід, далі сидимо, чекаємо людей. Так, ми повернули протоколи на уточнення, люди переписали протоколи, доносять. Працюємо в нормальному робочому режимі", - заявив член ОВК.

Він зазначив, що в приміщенні під час підрахунку голосів завжди залишалося як мінімум шість чоловік - досить для спостереження за підрахунком відповідно до законодавства.

"Ми як працювали, так і працюємо. Хтось пішов в туалет, хтось пішов перекурити, хтось пішов поїсти, але ми все, ми тут ходимо, блукаємо в радіусі 15-20 метрів. Весь час в одному приміщенні хоча б шість чоловік є ", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше партія "Голос" заявила про фальсифікацію виборів на 118 виборчому окрузі у Львові, де її представник Галина Васильченко нібито програє нардепу від БПП Богдану Дубневичу. За твердженнями партії, результати екзит-полу, показували перемогу Васильченко над Дубневичем з результатом 36,3% проти 22,9%.