RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Горбачов засмутив росіян з приводу "великої угоди" Путіна з Трампом

Незважаючи на всі надії і заяви у Росії про готовність до великої угоді між Кремлем і новою адміністрацією Білого Дому, відносини між РФ і США тільки загострилися.

Це констатував перший президент СРСР Михайло Горбачов в інтерв'ю Інтерфаксу.

У зв'язку з візитом глави Держдепу США Рекса Тіллерсона у Росію Горбачов підкреслив, що є тривожні побоювання з приводу відносин між Москвою і Вашингтоном. За його словами, прогнози щодо "великої угоди" Путіна з Трампом не підтвердилися, а з урахуванням останніх подій в Сирії – ситуація загострилася. Горбачов зазначив, що в даний момент немає прогресу ні по одному пункту американо-російської порядку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше про те, що "велика угода" Путіна з Трампом не відбудеться казав політолог Валерій Соловей. Його прогнози дуже часто збуваються.

Нагадаємо, після перемоги Дональда Трампа на виборах у США ряд експертів-міжнародників заговорили про те, що між Вашингтоном і Москвою буде досягнута комплексна домовленість щодо Донбасу, Криму, Сирії і санкцій. У РФ сподівалися, що Трамп погодиться зняти санкції з Росії в обмін на виведення військ з Сирії та Донбасу. Також висловлювалися прогнози, що Трамп нібито визнає законність анексії Криму.